• Stephan Jansen Fotografen
  • Stephan Jansen Fotografen
  • Stephan Jansen Fotografen

Diversiteit in albums

* De E-lay albums, een uit Australië afkomstige product, geeft de mogelijkheid om een album geheel te creëren naar uw wensen. U kunt kiezen uit een grote reeks omslagmaterialen. De foto’s worden door middel van zwarte of witte passé-partouts gepresenteerd. Een strakke en moderne presentatie

* Palazzo boeken bestaan uit digitaal opgemaakte pagina’s. De foto's worden met de bladzijden verlijmd. Er is dus duidelijk een linker en een rechterpagina wat voor veel rust in de lay-out zorgt. Alle creatieve digitale mogelijkheden worden samen met u besproken.

* Digitale boeken zijn digitaal opgemaakte boeken van ons vaklab vakcolor. De files worden in samenspraak met jullie ontworpen en na akkoord geprint. De keuzes voor de buitenzijdes zijn ongekend. Het voordeel van digitale boeken is dat de pagina naadloos doorloopt in de volgende waarbij je nog meer kan genieten van prachtige herinneringen.

Jijden / Verka boeken
De traditionele boeken van Verka en Jijden bieden een enorme keuze. Van ultra modern tot klassiek. De kleur van de bladen variëren van klassiek zwart naar modern zilver. Speelse doorkijkjes, digitaal opgemaakte foto’s, mooie underlays, maken deze boeken tot een bijzondere presentatie.

* Deze albums worden in samenspraak met het bruidspaar ontworpen. De lay out en keuze van de gebruikte beelden wordt volledig uitgevoerd aan de hand van de wensen. Elk album is anders van opmaak en uniek. 
Na akkoord gaat het album definitief in verwerking.

Maak een afspraak om onze presentatie albums te bekijken!

footer.jpg