• Stephan Jansen Fotografen
  • Stephan Jansen Fotografen
  • Stephan Jansen Fotografen

Trouwplannen?

Daar hoort een onvergetelijke trouwreportage bij. Om weken nadien de dag nog eens te herbeleven. Om later nog eens terug te kijken. En om die ene heel speciale dag te delen met dierbaren.

Bruidsfotografie is voor ons erg belangrijk. Onze reportages kenmerken zich door een spontane, eigentijdse stijl waarbij jullie passie en liefde centraal staat. Wij fotograferen je zoals je bent, op een manier die bij jullie hoort. Vooral jezelf blijven!

Daarbij kunnen jullie kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. De albums kunnen digitaal worden opgemaakt in de digitale boeken of in een passepartout  boek of worden verwerkt in een traditioneel album met stijlvolle underlays.

Een uiterst zorgvuldig doordachte verwerking van de foto's maakt de serie tenslotte tot jullie onuitwisbare herinnering en óns visitekaartje!

Wij fotograferen door heel Nederland.

Een complete trouwreportage, 5 uur fotografie inclusief digitale bestanden in hoge resolutie, leveren wij voor €799

Een vaste prijs is niet af te geven omdat we niet weten hoe uitgebreid jullie de dag gefotografeerd willen hebben en hoe de reportage verwerkt mag worden. Graag nodigen wij jullie uit om onze presentatie albums te bekijken en jullie wensen te bespreken.

Wij gaan voor maximale kwaliteit! Jullie ook?

Bel voor een afspraak.

footer.jpg